JURGENBORG
x“Jurgenborg” alus – tai lagerio tipo šviesusis alus, kurio stiprumas 4,8 tūrio proc.
Jis verdamas iš šviesaus Pilzeno tipo salyklo, atrinktų aromatinių apynių, naudojamos lagerio mielės.
Brandinamas ilgiau, kad jame geriau atsiskleistų alaus kūningumas bei kilmingų apynių aromatas.
Šis alus 2014 m Pakruojo ‘Amatų-muzikos-alaus festivalyje” tarptautinės ekspertų komisijos įvertintas I vieta ir”Rinkis prekę lietuvišką 2014” diplomu.
Jis verdamas iš šviesaus Pilzeno tipo salyklo, atrinktų aromatinių apynių, naudojamos lagerio mielės.
Brandinamas ilgiau, kad jame geriau atsiskleistų alaus kūningumas bei kilmingų apynių aromatas.
Šis alus 2014 m Pakruojo ‘Amatų-muzikos-alaus festivalyje” tarptautinės ekspertų komisijos įvertintas I vieta ir”Rinkis prekę lietuvišką 2014” diplomu.
TAMSUSIS 666
xTai 6 tūrio proc. stiprumo, juodasis alus. Gaminamas iš keturių rūšių salyklo, juos kruopščiai suderinus, siekiant išgauti tik šiai rūšiai būdingą skonį. Alus pasižymi tamsia spalva ir sodria puta.
Skonyje dominuoja saldus salyklas, nustelbiantis vos juntamą apynių kartumą ir aromatą.
Šiam alui suteiktas kulinarijos paveldo statusas. Taip pat įvertintas “Rinkis prekę lietuvišką 2013” diplomu.
Skonyje dominuoja saldus salyklas, nustelbiantis vos juntamą apynių kartumą ir aromatą.
Šiam alui suteiktas kulinarijos paveldo statusas. Taip pat įvertintas “Rinkis prekę lietuvišką 2013” diplomu.